Hoekkeukens zijn populair, maar Gemma en Pieter Koffeman zijn net iets anders van plan. In hun gezellige tussenwoning aan een plantsoentje op Urk hadden ze juist een muur tussen de keuken en de woonkamer weggebroken. Ze waren verbaasd over de ruimte die ontstond en begonnen na te denken over de keuken die hier in moest komen.

Een aantal zaken waren al min of meer een gegeven: Zicht vanuit de woonkamer op de keuken, een stoere houten visgraatvloer, een authentieke boomstamtafel. Moest daar dan ook een houten keuken in komen? Geen goed idee, vonden ze. Hoogglans wit en strak, dat zou een fantastisch sprankelende combinatie vormen. De hele muur vullend, zodat de ruimte zoveel mogelijk ‘open’ bleef ogen.

Bekijk groter
Moderne keuken Urk

Nu, wanneer je het ziet, complimenten voor het stel. Zonder grote bovenkasten is inderdaad een lichte, ruime keukenopstelling ontstaan. Helemaal greeploos, prachtig. Afgewerkt met een zwart composiet aanrechtblad in granietlook. Deze keuken, met als middelpunt een fornuis van het merk Boretti, verdient een pluim!

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.