Midden in het levendig centrum van Ermelo, in een leuke winkelstraat, bewonen Kees en Tineke de Roover een half-vrijstaande woning. Sinds kort is hun woning verrijkt met een prachtige, luxe Excellentic keuken van Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet. Een keuken die over vele extra’s beschikt, en een genot is om in te vertoeven.

De keuken is strak, greeploos en in wit uitgevoerd, met een mooie kokend waterkraan. Het werkblad is van keramiek, en extra diep. Juist toen Kees en Tineke de showroom bezochten, was er een actie waarbij ze een extra diep aanrechtblad voor de prijs van de standaard diepte mochten bestellen. Dit geeft meer werkruimte op het aanrechtblad en dat past helemaal in het straatje van de kopers. 

Zij wilden namelijk optimale benutting van de ruimte in hun keuken. Een andere wens was dat de magnetron die ze al hadden, zou blijven. Deze is nu keurig weggewerkt achter een keukendeur en kan nog steeds gebruikt worden.

Bekijk groter
Moderne keuken Ermelo

Vele extra’s en luxe

Kenmerkend aan Excellentic keukens is dat ze op hoog niveau zijn afgewerkt, zelfs de binnenzijden van de lades en kasten. Deze zijn in een mooie tint grijs uitgevoerd. Voor deze chique afwerking betaal je niets extra’s, het valt binnen de standaard van Excellentic keukens. Wanneer een kastje openstaat, dan heb je een mooi beeld op een fraai afgewerkte binnenkant. Zo is ook maar liefst elke lade van een Excellentic keuken voorzien van anti-slipmatten. Een praktische en stijlvolle manier om ervoor te zorgen dat de inhoud van de la niet verschuift bij het openen en sluiten van de lades.

Slide & Hide ovendeur

Bijzonder aan de oven van NEFF is, dat deze een Slide & Hide ovendeur heeft. Deze deur verdwijnt bij het openen in zijn geheel onder de oven. Zo heeft Tineke onbelemmerd toegang tot de oveninhoud, en kan het niemand gebeuren dat hij zich stoot aan een openstaande ovendeur. Kees en Tineke zijn er maar wat blij mee, ook met de hoge afwerkingsnormen die Arma hanteert. 

“De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden netjes opgelost. De hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor haar rekening.”

“Je wist qua prijs meteen waar je aan toe was”

Monteur wilde beslist vervangen

“Het was zelfs zo, dat de monteur twee lichte beschadigingen op onderdelen vond, waarvan wij vonden dat het zo minimaal was, dat ze niet vervangen hoefden te worden. Maar de monteur zei: Nee hoor, het moet goed zijn. We gaan dit vervangen. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en kunnen wij dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!”

Kees en Tineke hadden van anderen al gehoord dat je bij Arma weet waar je aan toe bent, en dat de service van hoogstaand niveau is. Zo werden Kees en Tineke beslist niet teleurgesteld in hun verwachtingen. Ook de gesprekken met de verkopers van Arma hebben ze als heel plezierig ervaren. “Het team van Arma denkt goed mee over al onze wensen en hield rekening met onze eisen. Bovendien kregen we direct en op een overzichtelijke manier inzicht in de opbouw van de offerte tijdens het invullen van alle onderdelen in de computer. “Je wist qua prijs meteen waar je aan toe was. Waar vind je nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "Afspraak is Afspraak" meer dan waar,” aldus familie De Roover.

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.