“We zijn heel wat keertjes bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet geweest, maar alle keren werden we zo vriendelijk en correct geholpen. Voortreffelijk gewoon. Ik zei: het eerste wat ik bak in mijn nieuwe keuken, is een appeltaart voor Arma. En dat heb ik gedaan,” vertelt mevrouw Drost lachend over haar ervaring met Arma. En zo bezorgde zij na montage van haar keuken een warme, heerlijk geurende appeltaart voor het hele team. "Het is een kleine blijk van waardering.”

“We kwamen bij Arma door familie van ons. Mijn schoonzus en zwager hadden heel vroeger voor hun nieuwe huis een keuken gekocht bij Arma, ook op aanraden van anderen. Daar waren ze toen goed over te spreken. Na negen jaar liet het folie los van de kastdeuren. Toen heeft Arma alle kastdeuren kosteloos vervangen. Dat is pas service! 

“Ze hebben zoveel voor ons gedaan. Alles ging in één keer goed, het was perfect.”

Daarna hebben mijn schoonzus en zwager aan hun bestaande huis een nieuw stuk laten aanbouwen. Hun dochter zou in hun huidige huis gaan wonen, en zij in het nieuw aangebouwde deel. Hiervoor hadden zij ook een keuken nodig. Voor de tweede keer hebben zij een keuken gekocht bij Arma, en ook dit is weer een goede ervaring. Toen wij zelf een keuken nodig hadden, gingen wij graag naar Arma toe.”

Bekijk groter
Keuken Elspeet

Droomkeuken

“Her en der had ik wel wat keukens bekeken, maar toen ik bij Arma binnenkwam, voelde ik me direct op mijn gemak. Mijn oude keuken was bruin, nu wilde ik graag een lichte kleur. Nou, hier zag ik de keuken die ik graag wilde hebben. Ik had direct zoiets van: Ja, dat is’tie, helemaal! Toen was de keuze snel gemaakt, want de goede service van Arma stond ons ook ontzettend aan. We liepen er een keertje tegen twaalf uur binnen, toen kregen we soep. Dat zijn van die kleine dingen, die maken het…”

“Over de plaatsing zijn we geweldig te spreken. ”

Secuur

Van te voren mailden ze wanneer ze zouden komen. Toen belde één van de medewerkers nog om het tijdstip te checken. Op de dag van de plaatsing kwamen de monteurs stipt op tijd. Ze hebben keurig werk geleverd. Fantastisch gewoon! Mijn zoon is ook bezig met een huis waar hij een nieuwe keuken in wil hebben. Ik heb hem al gezegd dat hij echt naar Arma moet gaan, omdat het een heel goed bedrijf is. Dat heeft hij gedaan, en zijn ervaring is ook heel goed.”

Bekijk groter
Keuken Elspeet in prachtige hoekopstelling

“Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken. In de keuken in de showroom hingen er twee mooie zwarte lampjes in. Die heb ik nu ook. De schouw met de schappen ernaast oogt gezellig. En in de showroom hadden ze er ook een raam met kleine ruitjes in aangebracht. Heel sfeervol. Ik denk dat ik dat ook nog ga laten doen. Nu beschik ik over een groot aanrechtblad. Dat werkt fijn. Je kunt goed al je spullen uitstallen. En ik heb ook meer stopcontacten, dus ik kan ook goed overal bij".

“Ze hebben keurig werk geleverd. Fantastisch gewoon!”

Ondanks dat we nog maar met z’n tweeën zijn, hebben we nu ook een vaatwasser. Voor het eerst. Maar we zouden hem niet meer willen missen.” “De grote lades bieden me enorm veel bergruimte, en ik heb veel meer overzicht. Vroeger waren mijn kastjes altijd rommelig. Ik kon niet overal goed bij. Dan viel er van alles om als ik een kruidenpotje achter uit de kast moest pakken. Dat heb ik nu niet meer.” 

“En vroeger stond mijn magnetron ook gewoon op het aanrecht. Nu heb ik een combi-magnetron die op ooghoogte is ingebouwd. Dit ziet er mooier uit, en ik hoef niet meer te bukken. Heerlijk!”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.