Waar Hans en Adriana hun nieuwe keuken zouden uitzoeken, was nog even de vraag. Van vrienden en familieleden die elders een nieuwe keuken hadden gekocht, hoorden ze een aantal keren van slordige fouten tijdens de montage; dat wilden ze niet. Internet gaf de doorslag. Op een vergelijkingssite voor keukens zagen ze dat Keur met stip bovenaan stond. Bovendien zat het bedrijf niet al te ver bij hen vandaan en dus gingen ze er eens kijken. En.. hier hebben ze hun prachtige nieuwe keuken aangeschaft!

Keuken en badkamer

“De keuken is keurig netjes gemonteerd. De monteurs hebben goed gewerkt. Keur Keukens heeft ons niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Sterker nog, onze uitstekende ervaring gaf alle vertrouwen om ook maar direct onze nieuwe badkamer bij hen te bestellen. Omdat Keur zelf geen badkamers heeft, maar wel de Nunspeetse vestiging Arma Keukens en Sanitair, zijn we daar naar toe gegaan.”

Bekijk groter
Moderne badkamer

Sterrenhemel

Als kind lag je tijdens zwoele zomeravonden op je rug naar de sterren te kijken. In bad gaan onder de sterren bezorgt je zo’n zelfde romantische ervaring, bedacht Hans toen hij bij Arma een sterrenhemel zag in de showroom. Nu kun je in hun badkamer in het schemerdonker zoetjes wegdommelen, terwijl pinkelende lichtjes boven je hun flauwe glans verspreiden. Een geweldige optie voor een weldadige badkamerervaring.

“Mooier en strakker. We zijn er erg blij mee!”

Badrand

Ook over alles met betrekking tot de aankoop van hun badkamer zijn ze zeer tevreden. Zo stelde de monteur voor om naast de badrand nog een kleine rand door te tegelen om de badrand minder kwetsbaar te maken wanneer je er op zou zitten. Dat blijkt een goed advies en het is keurig uitgevoerd. Net zoals de knop van het spoelmechanisme van de wc die oorspronkelijk uit de muur zou komen, maar nu mooi is ingebouwd. “Mooier en strakker. We zijn er erg blij mee!”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Moderne badkamer