Keramiek aanrechtblad

Met het keramiek aanrechtblad haalt u het beste in huis wat uw keuken maar kan hebben. Keramiek behoort tot de top onder de aanrechtbladen. Zowel wat kwaliteit als uitstraling betreft zult u hier gegarandeerd geen spijt van krijgen.

Bezoek onze showroom
Keramiek aanrechtblad in marmerlook
Zwarte houten keuken met creatief ontwerp als deze verspringing

Keramiek aanrechtblad is bijzonder praktisch

Keramiek is een keihard materiaal dat hitte goed verdraagt. U kunt er zonder problemen een hete pan op zetten. Bovendien is het krasvast, slijtvast, onderhoudsarm en vlekbestendig. U maakt dus niet snel krassen of beschadigingen.

U hoeft weinig onderhoud uit te voeren, dat is beslist een voordeel wanneer je het druk hebt. En het voordeel van vlekbestendigheid zult u ervaren wanneer u vloeistof morst! Vlekken op uw keramiek aanrechtblad kunt u moeiteloos verwijderen, de meeste mensen vinden dit een hele zorg minder.

Keramiek aanrechtblad betonlook

Keramiek – geweldig in alle stijlen

Het bijzonder luxe en fraai aanrechtblad zoals het keramiek aanrechtblad leent zich uitstekend voor diverse keukenstijlen. Er zijn aanrechtbladen die vanwege hun kleur en afwerking doen denken aan gezoet graniet of marmer, u kunt ook kiezen voor een keramiek aanrechtblad met ijzerreliëf waardoor uw aanrechtblad een koperachtige uitstraling krijgt.  

U kunt geweldige combinaties maken in uw houten keuken, maar net zo goed in een design keuken of een andere stijl keuken. Met keramiek kiest u voor een kleur en de bijbehorende afwerking. Veel is mogelijk met het keramiek aanrechtblad. Laat u door ons adviseren of bekijk de collectie in de showroom.

Keramiek keukenblad marmerlook

Hoe houdt u keramiek aanrechtblad schoon?

Het keramiek aanrechtblad is bijzonder vlekbestendig. Het materiaal is weinig poreus waardoor vloeistoffen er niet in kunnen trekken.

Ontdekt u toch sterke vlekken op uw keramiek aanrechtblad? U kunt uw keramiek aanrechtblad met CIF Cream zonder citroen reinigen.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Lichte keramiek werkblad

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 548 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Keramiek aanrechtblad betonlook